Post by vasclycirquilef on Mar 8, 2022 1:00:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Home Design - Modern City ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Home Design - Modern City IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ padidinti visus įsilaužimus ▞▞▞
▞▞▞ My Home Design - Modern City 2022 version ▞▞▞
Labai garas zaidimas ir labai daug pinigeliu turiu Labai ačiū kurejui♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
taip smagu ir jūs gaunate .jei ir atitinkate dekorą
Į love it ačiū kūrėjui❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Nekenčiu naujos versijos! Lentoje viskas vyksta kartu. Ankstesnė versija buvo daug lengviau matoma.
Man patinka šis žaidimas! Taip detalu ir smagu matyti savo dizainą gyvą! Be to, galite žaisti papildomą žaidimą, kad užsidirbtumėte pinigų! Puikiai padirbėjote šio žaidimo kūrėjams, atlikote puikų darbą! 😉
labai geras žaidimas, bet daug reklamų
Tai yra šiek tiek kvaila, jūs turite žaisti keistą saldainių traškutį, o pabaigoje jis pradėjo strigti, saldainių gniaužtas daiktas nustos veikti, jis niekada neduos taškų 😞
Tai nuostabus žaidimas, tačiau reklamos yra problema
Ar galime turėti galimybę mokėti, kad būtų be skelbimų. Jie varo mane iš proto.
Man patinka ši programėlė, bet išleidžiame daug pinigų pirkdami reikalingus daiktus į konkrečius kambarius, bet baigę kambario apdailą gauname tik 100 rupijų reikia pakeisti bent 1000 rupijų
buvo smagu, trumpam. išaugo YPAČ sunku gauti pinigų. bendras, geras peržengimo per sieną žaidimas.
Tai per geras žaidimas. Kai nuobodžiaujate, galite žaisti šį žaidimą. Man patinka šis žaidimas ir jis pasakoja apie jūsų namų aplinką
My Home Design - Modern City Älypelit vncs
Daug reklamų. Tiek daug reklamu!!!! Tokia drausmė rodyti skelbimus trikdo. 2 žvaigždutės už tokį skelbimų kiekį atrodo sąžiningai. Beje, šis žaidimas pats savaime yra nuostabus ir nusipelno 5 žvaigždučių, jei nepaisoma skelbimų.
Uždirbti pinigų reikia daug žaidimų... Ar galėtume bent padidinti sumą, kurią gauname už žaidimą, nes jūs padidinate baldų kainas?
tai geras spalvų derinimo būdas 🙂
Mėgaukitės šiuo žaidimu, bet aš žaidžiu jį kaip ir kitus. Jums neturėtų prireikti 50 bandymų, kad pasiektumėte lygį. Štai kodėl turime trynimo mygtuką. Kai nebeįdomu.
Šis žaidimas yra tikrai nuostabus. Man labai patinka šis žaidimas. Ir kai esu vienas savo namuose, šis žaidimas man patinka kursuoti. ir taip pat man labiausiai patinka virtuvės dizainas. ir aš pagalvojau, kad mano namų virtuvė tokia Iake. ačiū visiems, kam per daug patinka žaisti šį žaidimą, ir viso ko geriausio. iki pasimatymo vaikinai .😍💝
geriausias kada nors matytas žaidimas. Manau, kad kiekvienas, kurį reikia žaisti, yra žaidimas. Jūsų svajonių namai
Nemėgstu galvosūkių. Nors tai labai įdomus žaidimas, bet aš nenoriu žaisti galvosūkių, noriu, kad jis tiesiog pasirinktų bet ką, bet tai priklauso nuo jūsų.
Ši programa yra labai bloga, kad ir kaip kada nors buvo sukurta, ji yra pilna, didelė pilna, ji užtrunka taip ilgai, kol ji pradeda veikti, ir aš nenoriu žaisti saldainių už 💰 pinigus, o jei galvojate atsisiųsti ją čia kaip toks kvailys negalvokite apie moterį, kuriai tai yra pats blogiausias žaidimas. Nedrįskite žaisti, verčiau atsisiųskite ROBLOX, jis daug daug geresnis 558 procentais geresnis nei šis namų dizainas, o jei nenorite namų dizaino, galite verčiau atsisiųskite naują namų dizainą ir tai verčia mane įvertinti sėkmės
Blogiausia programa... kai spusteliu atnaujinimo parinktį, ji neveikia. tiesiog rodomas apskritimas... Turiu pakankamai monetų, kad galėčiau ją atnaujinti, bet šis gamr nieko nepadarė... aš tiesiog pašalinu žaidimas...
Noriu duoti 1 žvaigždutę, nes rinkti pinigus iš brangakmenių galvosūkio, toks labai prastas žaidimas
Žaidimas įdomus, bet kai pasieksite 60-ųjų lygį, negausite pinigų namo dekoravimui
My Home Design - Modern City Älypelit rvo
Tai tiesiog nuostabus žaidimas, man labai patiko. Žmonėms, kurie nori būti architektais, jiems šis žaidimas tinka🤩🤩...bet aš skiriu 4 žvaigždutes, nes reklamų per daug
Žaidimas nuostabus. Bet kai sumokėjau už pradinį paketą, pinigai buvo išskaičiuoti iš mano banko oro kondicionieriaus, bet aš nieko negavau iš pradinio paketo. Mokėjau du kartus. Taigi prašau nepirkite pradinio paketo
Kartais žaidimo klaidos.. lyg ir turėtų maišytis, bet ne.. o kartais aš jau baigiu lygį, bet vis tiek pralaimiu.. kaip taip?
Taip nebus😠nuobodu.....
Pirmą kartą žaidžiant šį žaidimą buvo puiku, bet po vieno lygio turime sugaišti daug laiko žaisdami mini žaidimą. todėl negalime to linksmintis dekoruodami kambarį, nes turime žaisti tą mini žaidimą, kad užsidirbtume pinigų, todėl jam skirsiu tik 1 žvaigždutę. Man nepatinka tas žaidimas.
Renkuosi 3 žvaigždučių įvertinimą, nes tai įdomus žaidimas, bet kartais jis sugenda ir neleidžia išjungti įrenginio
šis žaidimas yra nuostabus, jame yra viskas, ko man reikia žaidime
Man šis žaidimas užšaldė 4 kartus ir paprastai tai atsitinka, kai „bombos“ ruošiasi susprogdinti visą lentą ir aš laimėčiau lygį. Aš pašalinsiu šį žaidimą, nes jau 4 kartus skundžiausi. Neverta piktintis.
Adventure Escape Mysteries Pakikipagsapalaran ipmo
Atrodo tikrai smagus žaidimas 😁Bet..... kiekvieną kartą, kai bandau jį įdiegti, rašoma "Neįmanoma atsisiųsti". Nežinau kodėl, bet prašau pataisyti 😐
Aš nenaudojau JOKIŲ brangakmenių, bet jie vis nulaužia! Be to, tai tipiškas 3 rungtynių žaidimas!! Dauguma akcentų netinkamai derinami su dizainu! Ar kas nors sukurtų dizaino žaidimą, kuriame turėčiau VISIŠKĄ KŪRYBINGĄ KONTROLĘ?!? Jei noriu pajudinti langą, griauti sieną, bet ką, galiu!!! #Pašalinta
Nežinau kodėl? bet negaliu atidaryti autorių vietų.jei kas nors žino, sakyk🙏
Ši programa labiau skirta žaisti saldainius, o ne kurti. Turėjau žaisti tiek daug žaidimų, kad sukurčiau individualų to paties dizaino kambario dizainą. Tada saldainių crush žaidimai tampa vis sudėtingesni, kai žaidžiau keletą žaidimų, kad tik negaučiau taškų / pinigų. Šis žaidimas baigia gaišti laiką dėl daugybės saldainių sutraiškymo žaidimų, kuriuos būtina žaisti, kad iš viso būtų galima ką nors sukurti. Turite mokėti arba žaisti, kad galėtumėte tęsti projektavimą. Pašalinama.